Annuleringsvoorwaarden:

 

  • Bij annuleringen of verplaatsingen binnen 24 uur voor aanvang van de afspraak zullen 50% van de kosten van de door u geboekte behandeling in rekening worden gebracht.
  • No Show: Komt u niet opdagen op uw afspraak, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. U kunt pas weer een afspraak maken nadat ik de volledige betaling heb ontvangen.
  • Bent u te laat op uw afspraak? Bij 10 minuten te laat kan in verband met de planning het voorkomen dat ik uw afspraak in zijn geheel of deels moet laten vervallen. In dat geval wordt 50% bedrag in rekening gebracht van de geplande behandeling. De uitgevoerde behandeling is de normale prijs.

 

Algemene voorwaarden:

  • Het is niet toegestaan om zonder overleg iemand anders mee te nemen naar jouw behandeling
  • Leeftijd: Iedere dame is van harte welkom bij Wendy's Waxsalon. Maar ben jij onder de 18 jaar dan zal er voorafgaand aan de eerste behandeling eerst persoonlijk toestemming gegeven moeten worden door een ouder of verzorgende. Bij twijfel is het verplicht om een geldig id. te laten zien
  • Betaling wordt direct gedaan door middel van pin of contant

 

                                                       Contra-indicaties ( wanneer NIET waxen? )

 

  • Waxen wordt afgeraden bij heftige spataderen, eczeem, trombose, open wonden en ontstekingen, recente littekens, zonverbrand en kort na een chemische peeling.
  • Medicijnen die als bijwerking hebben dat ze de huid verdunnen zoals steroiden of anti acnemedicijnen gaan niet goed samen met waxen. Het zorgt voor veel meer irritatie en wordt dan ook afgeraden. Een paar voorbeelden hiervan zijn: – Retin A, Renova, Differin, Isotretioin en Roaccutane
  • Als je allergisch reageert op bruine pleisters (de "bruine pleister allergie"), kun je ook niet tegen de meeste gewone ontharingsharsen. Neem in dit geval eerst contact met mij op!

 

Aansprakelijkheid

De salon is niet aansprakelijk voor schade, van welke aard ook, ontstaan omdat de salon is uitgegaan van de door de klant verstrekte onjuiste en/of onvolledige informatie.

De salon is niet aansprakelijk voor verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de klant heeft meegenomen.

Privacyverklaring 2023
Word – 16,4 KB